WANDELEN


Wandelzoektocht vrijdag 13 november 2009.


Hieronder vind je enkele sfeerbeelden van de gezellige wandelzoektocht.

Omstreeks 20 u vertrokken ca. 15 dapperen goed ingeduffeld en voorzien van sterke, al dan niet opwindbare, zaklampen in de kantine van FC Weyerken om in de "heel" donkere bossen rond de Lommelse Sahara een 7-tal opdrachten te zoeken!

Gelukkig had onze voorzitter heel veel pijlen gehangen en een gedetailleerd plan voorzien, anders waren er nu wellicht nog op zoek!

Om halfelf zat de beproeving erop en kan het verbeterwerk beginnen! Dat viel uiteindelijk nogal mee, omdat er maar weinig goede antwoorden gegeven werden.

Gelukkig hadden enkele dames eraan gedacht dat we na zo'n lange wandeling in de frisse, maar gezonde boslucht wel eens honger konden hebben. Diana en Anita hadden gezorgd voor pompoensoep met veel balletjes, wafels, cake en heerlijke chocomousse! Bedankt dames!

De heren genoten van een frisse pint of een lekker wijntje en haalden nog veel sterke verhalen uit de "heel" oude doos boven!

De afwezigen hadden weeral ongelijk. Hopelijk is er volgende keer meer interesse voor de activiteiten georganiseerd door ons feestcomité!

De pijlen zijn ondertussen ook weer allemaal verwijderd zodat je deze wandeling niet meer kan doen. Wie echter wil, kan de 7 opdrachten alsnog proberen op te lossen! Antwoorden kunnen binnengebracht worden bij de voorzitter!
1.Hoeveel doelpunten werden er in het totaal gescoord in de 1/16de finales van de Beker van België op 27 en 28 oktober 2009 (verlengingen inbegrepen)?

2.Hoeveel inwoners telde de stad Lommel op 1 september 2009?

3.Eind oktober stonden in Humo de netto maandinkomens van de Belgische ministers en parlementairen. Hoeveel euro kreeg 1ste minister Herman van Rompuy die maand op zijn bankrekening bijgeschreven?

4.Hoeveel bedraagt volgens routeplanner ROUTENET de juiste afstand (optimale route) in km (geen decimalen) tussen Lommel (Adelbergpark) en Oostende (Casino)?

5.Hoeveel afleveringen werden er vanaf de start tot en met 02/11/09 al uitgezonden van de soaps "Thuis" en "Familie" samen?

6.Hoeveel betalende toeschouwers waren er volgens Het Belang van Limburg op de bekerwedstrijd St. Truiden - Genk op dinsdag 27/10/09?

7.Hoeveel meter bedraagt de totale afstand van deze zoektocht, gemeten bij de laatste controle door de voorzitter?