Verslag 2010

  

2010

Dond. 23/12/10:  Minivoetbal:  Vet. L.S.K. - V.K. Robinson :  6 - 4

Uiteindelijk waren er slechts 5 aanwezigen : Joris D., Luc H., Patrick T., Dirk J. en Luc J.

Einduitslag 6 - 4 in ons voordeel.

De eerste helft verliep evenwichtig: 1-0 voor ons, daarna 1- 2 voor Robinson, ruststand 3-3.

Na de pauze zijn we goed georganiseerd blijven voetballen en hebben we op enkele vlijmscherpe counters via prachtig samenspel 2 en zelfs 3 doelpunten kunnen uitlopen. In de slotseconde kon Robinson milderen tot 6-4 (eindstand).

Een puike prestatie van de zeer bedrijvige Patrick T., geruggesteund door het trio Luc H., Dirk J. en Luc J. en een uitstekend keepende Joris D.

Dond. 09/12/10:  Minivoetbal:  Vet. L.S.K. A - Vet. L.S.K. B :  6 - 6

Vrijd. 12/11/10:  Vet.  Arendonk  -  Vet. L.S.K. :  afgelast

Woensd. 03/11/10:  Vet.  Overpelt Fabr.  -  Vet. L.S.K. :  1 - 3

Simpel ploegske wint gemakkelijk van aartsrivaal!

Ploegopstelling:

Doel: Tim V.

Achter: Luc J., Louis B., Bart R., Jean J.

Midden: Roel R., Marc VdB., Roel T., Joris D.,

Voor: Avni M., Roger VB.

Ondanks vertimmerde ploeg schitterende eerste helft!

Tegenstander goed en georganiseerd opvangen (Bart en Louis toonden weer eens hun klasse!), geen kansen weggeven en met goed voetbal snel uitbreken en open kansen creëren! De beste coach had het zo niet kunnen verzinnen!

Spijtig genoeg liet de afwerking een beetje te wensen over! Schitterende voorzetten van Roger VB. werden tot driemaal toe vakkundig gemist door Avni M. (bloopers van het jaar?) Tot Roger VB. zelf het initiatief nam en onze ploeg dik verdiend op voorsprong bracht. Ruststand: 0 - 1

En blijkbaar was Overpelt Fabr. zo onder de indruk van onze superioriteit, dat ze na de rust maar met 8 spelers weer op het terrein kwamen. Herschikking van de ploegen bracht geen beterschap! Vet. Lommel S.K. waren deze keer duidelijk beter en na weer missen van ettelijke kansen (Avni bleef volharden in het missen van kansen!) prikte gastspeler Roel T. na goed samenspel de geruststellende 0 - 2 op het bord . Een lullig tegendoelpunt kon ons zelfs niet deren! Op een snelle uitbraak scoorde Joris D. het derde doelpunt en toen was de kous af voor de pseudo-vedetten!

Hopelijk kunnen we volgende week een zeer goed seizoen positief afsluiten! Daarom iedereen present voor onze laatste wedstrijd tegen een tegenstander waar we nog ettelijke eitjes mee te pellen hebben!

Woensd. 27/10/10:  Vet.  Eksel  -  Vet. L.S.K. :  7 - 1

Wedstrijd om zo vlug mogelijk te vergeten!

Ploegopstelling:

Doel: Dirk G.

Achter: Tim V., Louis B., Dirk VdH., Jean J.

Midden: Joris D., Geert W., Avni M.

Voor: Davy L., Roger VB.

Zoals je merkt in de ploegopstelling waren er maar 10 spelers aanwezig: een dieptepunt dit seizoen!

Gebrek aan communicatie of bleven er weer spelers in gebreke? De aanwezigen voelen zich zo wel in de steek gelaten en dit is zeker geen goede basis om een wedstrijd te spelen tegen een zeer goede tegenstander.

Vooral de eerste helft (met de wind in het nadeel en met een partijdige scheidsrechter) kwamen we er niet aan te pas zodat de 4 - 0 ruststand niet eens overdreven was. Ook het slechte veld en de zeer slechte lichtinstallatie was voor ons een groter nadeel dan voor onze tegenstander. Toch verdiende een heerlijk afstandsschot van Louis B., dat buiten bereik van de doelman uiteenspatte op de deklat, zeker een doelpunt!

Na de rust speelden we beter mee. We kregen enkele kleine kansen en Roger VB. trapte een corner rechtstreeks binnen. We waren de evenknie van Eksel en we geloofden er weer in. Eksel strafte onze persoonlijke fouten echter genadeloos af, plaatste ons zo op een onoverbrugbare achterstand en trakteerde ons op de grootste nederlaag dit seizoen!

Woensd. 13/10/10:  Vet.  L.S.K.  -  KWB Kattenbos:  4 - 4  

4 - 2 voorsprong op 10 min. van het einde prijsgegeven!

Ploegopstelling:

Doel: Dirk G.

Achter:  Geert W., Bart R., Louis B., Joris D.

Midden:  Bekim M. (Dirk VdH. na 20 min.), Marc VdB., Luc H., Avni M.

Voor:  Roger VB., Stefan L.

Doelpunten:

Roger VB (2), Avni M., Luc H.

Dinsd. 05/10/10:  C.S.C. Barrier  -  Vet.  L.S.K.:  1 - 6

Begin van een nieuwe reeks overwinningen???

Door enkele vervangingen was de cohesie in het begin van de tweede helft zoek (of was het overschatting?) Het eerste kwartier was weer voor CSC Barrier en deze keer konden zij wel scoren (1 - 3). Onze doelman verhinderde zelfs de aansluitingstreffer! Een door de home-scheidsrechter zeer licht toegekende strafschop werd feilloos gestopt. Eindelijk waren wij terug wakker! Wij begonnen opnieuw creatief te voetballen, wat weer enkele loepzuivere kansen opleverde: maar afwerken is niet onze beste kwaliteit. Toen Tim V. foutief gestopt werd in de backlijn, zette hij zelf de strafschop om (1 - 4). CSC besefte dat de wedstrijd gespeeld was en moest lijdzaam toezien hoe wij via een zeer bedrijvige Patrick T. en gastspeler Beckim M. nog 2 keer konden scoren! De misstap van vorige week was ruimschoots rechtgezet!!!

Woensd. 29/09/10:  Vet. L.S.K.  -  Schuurke:  3 - 6

Hoe langer je ongeslagen bent, hoe dichterbij de nederlaag komt!!!

Volgens onze coach bleven er weer te veel veteranen in gebreke: 3 afzeggingen op de wedstrijddag zelf (moet min. 24u op voorhand!) en zelfs 2 spelers die helemaal niets lieten weten (zo laat je de ploeg wel in de steek!) Toch waren er nog 11 voetballende veteranen aanwezig (+ 1 scheidsrechter die in nood ook kon meespelen). Omdat ook het Schuurke kampte met spelersproblemen (slechts 9 spelers!) besliste "den coach" met de tegenpartij mee te doen zodat de wedstrijd gespeeld werd met 10 tegen 10.

L.S.K., in de winning-mood na 10 overwinningen op rij, ging op zijn elan verder en was de eerste 20 min. heer en meester. Doelrijpe kansen werden vakkundig de nek omgewrongen en Schuurke kwam zelfs niet in de buurt van ons doelgebied. Wanneer gelegenheidsdoelman Dirk VdH. zich verslikte op een onschuldige bal en erover haspelde, werd dit genadeloos afgestraft. (0 - 1) Een koude douche en FC Schuurke kon op tegenaanval de score zelfs verdubbelen. (0 - 2)