Verslag 2011

2011

Dond. 22/12/11:  Vet. L.S.K. - 't Kliekske:  5  -  4

Scheve situatie rechtgezet!

Door een blitz-start van onze tegenstander kwamen we al na 1 min. op achterstand! En alhoewel we goed speelden, werden alle foutjes genadeloos afgestraft zodat we met de rust onverwacht en onverdiend met 0 - 3 achterstonden. We gaven echter de moed niet op en staken na de rust nog een tandje bij. Met schitterend combinatievoetbal kwamen we tot 2 - 3 terug, waarna 't Kliekske de kloof weer vergrootte tot 2 - 4. Maar van dan af gaven we niets meer prijs en gingen geduldig op zoek naar de nodige doelpunten en uiteindelijk werden we beloond voor onze inzet, maar vooral voor het betere mini-voetbal. Deze overwinning is dan ook "dik" verdiend!

Aanwezigen:

Doelman:  Geert W.

Veldspelers:   Joris D. - Luc H. - David L. - Dirk G.

 

   

Dond. 08/12/11:  Vet. L.S.K. - De Calibra's:  6  -  5

 

Eerste wedstrijd zaalvoetbal = eerste overwinning!

Aanwezigen:

Doelman:  Dirk J.

Veldspelers:   Joris D. - Geert W. - Tim V. - Gert M. - Tom V.


 

Woensd. 16/11/11:  Vet. L.S.K. - FC Lansiers:  1  -  0

Geslaagd seizoen afgesloten met verdiende overwinning!

De laatste match van het seizoen mag al iets speciaal zijn! Voetbalschoenen met metalen studs waren deze wedstrijd niet toegelaten, want we mochten onze kunsten tonen op het spiksplinternieuwe kunstgrasveld. En voor sommigen was dat een hele aanpassing! Daarom verliep de eerste helft nogal stroef en gelijk opgaand met aan weerskanten weinig echte doelkansen, zodat beide doelmannen gemakkelijk hun netten ongeschonden konden houden.

Na de rust kwam er meer snelheid en animo in de wedstrijd. Door de nodige herschikkingen in onze ploeg en onze betere technische vaardigheden kregen we enkele mooie kansen die vakkundig de nek omgewrongen werden. Vooral het vizier van Stefan L. stond erg slecht (veel te hoog!!!) gericht, maar misschien lag dat wel aan zijn "dure" nieuwe schoenen (€ 15,00 of € 7,50 per schoen) van echt Australisch krokodillenleer (of was het Kiwileer?) Uiteindelijk kwamen we toch op voorsprong door een echte frommelgoal. Op een corner trapte een Lansierverdediger de bal tegen zijn eigen doelman, waardoor deze tergend langzaam in doel verdween. Door goed georganiseerd te blijven voetballen o.l.v. een uitstekend ingevallen Dirk VdH. en enkele gepaste reddingen van onze doelman Dirk G. konden we deze krappe voorsprong tot het eindsignaal vasthouden!

Ploegopstelling:

Doel:  Dirk G.

Achter:   Louis B. - Geert Cl.. - Dirk J. - Joris D.

Midden:   Roel R. - Geert W. (Luc J.) - Luc H. (Dirk VdH.) - Avni M.

Voor:   Stefan L. - Davy L. (Bekim M.)


 

Woensd. 02/11/11:  Rauw VV  -  Vet. L.S.K.:  4  -  0

Ontgoocheling voor nieuwe coach Joris!

Dat de tegenstander te sterk is, dat je een offday hebt, dat je een slechte wedstrijd speelt, dat is allemaal nog aan te nemen, maar dat je je ploeg in de steek laat door niet of laattijdig af te bellen, getuigt van weinig clubliefde en verantwoordelijkheidsgevoel. Degenen die wel aanwezig waren en hiervoor soms heel wat moeite moesten doen, voelden zich in de steek gelaten door hun zogezegde ploegmaats en dat was de hele eerste helft te merken! Evenwicht en automatismen vinden met deze experimentele ploeg was zeer moeilijk. Door gebrek aan agressiviteit en kort op de man verdedigen (1 - 0), door snel counteren na dom balverlies in het middenveld (2 - 0) en door een misrekening op een verre boogbal van onze doelman (al dan niet gehinderd door het kunstlicht), stonden wij bij de rust met 3 - 0 achter. Buiten een paar slecht gerichte afstandsschoten van Stefan L. konden wij daar weinig tegenover stellen. Door een paar herschikkingen zaten wij in het begin van de tweede helft veel beter in de wedstrijd. We waren het eerste kwartier zelfs de betere ploeg en kregen een paar uitstekende kansen (o.a. een knal op de lat van opnieuw Stefan L.) Hadden wij kunnen tegenscoren (wat zeker niet onverdiend zou geweest zijn), was het misschien een heel andere wedstrijd geworden! Maar stilaan herstelde Rauw VV het evenwicht. Er kwamen kansen aan beide zijden, maar dank zij een uitstekend spelende Louis B. en een paar perfecte reddingen van doelman Dirk G. kon Rauw VV slechts 1 keer scoren.

Over 2 weken sluiten we dit seizoen af met een thuiswedstrijd tegen FC Lansiers.

Hopelijk heeft iedereen deze keer voldoende eergevoel om zijn taken t.o.v. de club en medespelers na te komen!

Ploegopstelling:

Doel:  Dirk G.

Achter:   Roel R. (Luc J.) - Geert W. - Louis B. - Peter B.

Midden:   Bekim M. - Bart R. - Luc H. - Niels V.

Voor:   Stefan L. - Joris D.

Vrijd. 21/10/11:  Vet. Olmen  -  Vet. L.S.K.:  0  -  3

Genietbare partij met verdiende winnaar!!!

Met een onuitgegeven ploeg begonnen we aarzelend aan de wedstrijd op een zeer groot (maar uitstekend) veld met veel plaats tussen de linies. Eer we goed en wel onze posities ingenomen hadden, werden we bijna verrast door een afstandsschot dat gelukkig via de deklat in de armen van onze keeper viel. Was dit een doelpunt geweest, dan hadden we misschien een heel andere partij gekregen! Maar geleidelijk aan namen we het heft in handen en op een snelle counter omspeelde Roger VB. ijzig kalm de doelman en na 13 min. stond het verdiend 0 - 1. Op een verre "paniek"bal van gelegenheidslibero Geert W. (die wel kan terugblikken op een prima wedstrijd) profiteerde opnieuw "sluipschutter" Roger VB. van een misverstand in de thuisverdediging en bracht zo na 26 min. met een mooie lob over de doelman de stand op 0 - 2. En als de scheids bij een duidelijke overtreding op een goed spelende Davy L. terecht een strafschop gefloten had, was de voorsprong bij de rust nog een beetje meer geruststellend geweest!

De tweede helft openden wij uitstekend met een schicht van Davy L. die net over de deklat zoefde en een kopbal van Avni M. die echter de juiste richting miste. Een heerlijk vluchtschot in de benedenhoek van diezelfde Avni M. buiten bereik van een grabbelende thuisdoelman zorgde

in de 10de min. na rust voor een geruststellende 0 - 3. Van dan af golfde het spel op en neer aan een hoog tempo met halve kansen voor beide ploegen. Onze verdediging (met uitblinker Louis B.) was echter op geen enkel foutje te betrappen en op basis van "kwaliteits"-voetbal was deze overwinning dan ook oververdiend!

Ploegopstelling:

Doel:  Tim V.

Achter:   Luc J. - Geert W. - Louis B. - Joris D.

Midden:   Avni M. - Dries V. - Luc H. - Bekim M.

Voor:   Davy L. - Roger VB.Vrijd. 14/10/11:   Arendonk  -  Vet. L.S.K.:  0  -  0 (gest.)

Wat een moeilijke mensen in de provincie Antwerpen!!!

Onze nieuwe coach Joris had (de eerste keer dit seizoen!) alle hulplijnen moeten inschakelen om een ganse  ploeg bijeen te krijgen voor deze verre verplaatsing en was daar uiteindelijk (met de nodige hulp) wonderwel in geslaagd. Enkele talentrijke gastspelers (perspectieven voor de toekomst?) vormden samen met de "echte" veteranen een meer dan degelijk elftal. Vol goede moed begonnen we dan ook aan deze traditioneel moeilijke wedstrijd. En aanvankelijk was er geen vuiltje aan de lucht:, maar nadat onze spelers enkele keren nipt ontsnapten aan fameuze aanslagen, groeide de frustratie. Een overduidelijke strafschop-fout werd door de jonge, onervaren maar hautaine scheidsrechter (hij waande zich al een klasse beter dan Collina en De Bleeckere) niet gefloten! En van toen af was het niet meer plezant! Zwaaien met gele en rode kaarten lost dan ook niets op, maar wat weet zo'n onervaren snobje daar nu van? En i.p.v. koffie tijdens de rust verkozen sommige spelers van onze ploeg een lekkere douche en, om moeilijkheden te vermijden, te stoppen met deze farce-wedstrijd! Spijtig, want we waren goed bezig in deze te korte wedstrijd!

Ploegopstelling:

Doel:  Tim V.

Achter:   Louis B. - Dirk J. - Geert Cl. - Joris D.

Midden:   Avni M. - Geert W. - Hans ? - Niels V.

Voor:   Bekim M. - Jerry ?

Res.:  Luc J.  -  Davy L.


 

Woensd. 05/10/11:  Vet. L.S.K.  -  Vet. Eksel:  2  -  2

Verdiend gelijkspel dank zij uitstekende tweede helft!!!

Na een zoektocht naar kleedkamer nummer 19 in de Soeverein, qua moeilijkheidsgraad vergelijkbaar met onze jaarlijkse fietszoektocht met Lommel-Kermis, zijn dan toch 10 veteranen bereid om het sterke Eksel partij te geven. Gelukkig konden we nog rekenen op gastspeler Marc K. (Lansiers). Ook ditmaal had onze scheidsrechter weer zijn kat gestuurd, zodat verslaggever, coach en tevens materiaalman ook deze opdracht op zich diende te nemen. Om 20.30 uur (een half uur later dan voorzien) kon de wedstrijd eindelijk aangevat worden. De eerste speelhelft werd volledig beheerst door Eksel. Onze veteranen konden nauwelijks voor doelgevaar zorgen. Eksel speelde veel agressiever, sneller met vlotte combinaties en wist al dan niet in buitenspel (en ondanks een prima tussenkomst van goalie Dirk G.) de score te openen. Dan plots, na 25 minuten spelen, werd de verlichting afgezet zodat meteen besloten werd te rusten. Na een terreinwisseling met licht werd de tweede speelhelft aangevat. Al vlug werd, na slecht uittrappen van onze doelman, de achterstand aangedikt tot 0 - 2. Wanneer keeper Dirk G. een penalty veroorzaakte, leek de wedstrijd in een beslissende plooi gelegd te worden, doch Dirk stopte glansrijk de elfmeter. Lommel SK kwam beter in de wedstrijd en kon enkele mooie doelkansen ersieren. Verdienstelijke doelpogingen van Stefan L. troffen geen doel en ook Dirk VDH zag zijn schot vanop een paar meter van het doel nog gepareerd worden door een sublieme reflex van de Ekseldoelman.

Na een slecht uitverdedigen van Eksel verscheen Geert W. alleen voor de Ekseldoelman en wist met een plaatsbal, die uiterst traag over de doellijn bolde, tegen te scoren. Er kwam meer vuur in de wedstrijd en op corner van dezelfde Geert, kon Avni M. mooi binnenkoppen: 2 - 2.  Op basis van een uitstekende tweede helft een billijke uitslag!

Ploegopstelling:

Doel:  Dirk G.

Achter:   Louis B. - Bart R. - Geert Cl. - Joris D.

Midden:   Geert W. - Dirk VdH. - Marc K. - Avni M.

Voor:   Bekim M. - Stefan L.


 

Woensd. 28/09/11:  Vet. L.S.K.  -  KWB Kattenbos:  2  -  4

Na 4 overwinningen onverwachte nederlaag!!!

Sinds 1 juli hadden we niet meer verloren en vermits KWB Kattenbos ons in het verleden niet al te veel in de weg gelegd had, kwam deze nederlaag onverwacht maar keihard aan! En de manier waarop was nog het meest teleurstellend! Konden we in de vorige partijen terugblikken op goed voetbal, dan was in deze wedstrijd het spelniveau ondermaats. Onze verdedigers werden regelmatig voorbijgelopen door de 2 snelle aanvallers van KWB, onze aanvallers waren onzichtbaar tegen de stug verdedigende tegenstanders en creëerden te weinig kansen op enkele afstandsschoten na. En onze middenvelders konden de gaten niet belopen en waren zelf ook te weinig creatief! Niet vergeten dat KWB Kattenbos deze keer beschikte over een meer dan degelijk en uitgebalanceerd elftal, mede dank zij Luc J., die het truitje van Kattenbos aantrok omdat er slechts 10 spelers aanwezig waren. Luc speelde een uitstekende wedstrijd en scoorde bovendien mooi het derde doelpunt voor de tegenstander. Een wedstrijd om zo snel mogelijk te vergeten en ons te concentreren op de volgende wedstrijd tegen Vet. Eksel, waartegen we nog een zeer groot eitje te pellen hebben! Scoorden de doelpunten voor onze ploeg: Geert W. op en diefje en Dirk VdH. met een fraaie kopbal.

Ploegopstelling:

Doel:  Dirk G.

Achter:   Frans J. - Dirk VdH. - Louis B. - Joris D.

Midden:   Roel R. - Geert W. - Geert Cl. - Avni M.

Voor:   Bekim M. - Stefan L.

Debuterend scheidsrechter Luc H. leidde alles in goede banen en kan terugblikken op een goede wedstrijd.
 

Donderd. 22/09/11:  Vet. L.S.K.  -  FC Schuurke:  1  -  0

Schitterende wedstrijd van de hele ploeg!!!

Een blitz-start van F.C. Schuurke leverde met medewerking van enkele van onze spelers al na 30 sec. een open kans op, maar een gepast uitkomende doelman Dirk G. (die kan terugblikken op een feilloze partij) voorkwam grandioos de 0 - 1. Hierdoor wakker geschud herstelden de Vet. het evenwicht wat resulteerde in een kans voor Geert W. Zijn plaatsbal ging echter nipt naast. Goed combinatievoetbal leverde nog enkele schietkansen op van Stefan L., gastspeler Roel T.,

Bekim M. en weer Geert W. Het vizier stond echter niet scherp! Maar een zeer jeugdig FC Schuurke werd wel volledig onder controle gehouden en net voor affluiten van de eerste helft kreeg Luc J. nog een dot van een kopkans, maar wellicht door vermoeidheid werd ook deze gemist! Ruststand: 0 – 0

Na 7 min. in de tweede helft hadden we al weer 4 keer vrij naar doel kunnen trappen, maar Bekim M., Stefan L., Luc J. en Marc VdB. misten kracht en precisie. Een verschroeiende uithaal van Roel T. kon nog nipt door de bezoekende keeper in hoekschop getikt worden, maar ook deze leverde niets op. In de 22ste min. kon een doorgebroken Roel T. slechts afgestopt worden doordat een bezoekende speler de bal met de hand speelde! Goed leidende scheidsrechter Dirk C. aarzelde niet en legde terecht de bal op de stip. Al glijdend trapte Stefan L. de bal perfect in de hoek en bezorgde onze ploeg een verdiende voorsprong. Niettegenstaande er nog enkele halve kansjes waren voor de tegenstander (maar hele voor onze ploeg!) en de partij iets te bitsig werd (kan gebeuren als je niet gewoon bent om te verliezen!!!), speelden onze Vet. de wedstrijd

routineus uit! Een verdiende overwinning door een bijna perfecte wedstrijd!

Ploegopstelling:

Doel:  Dirk G.

Achter:   Tim V. - Dirk VdH. - Geert Cl. - Joris D.

Midden:   Luc J. - Geert W. - Roel T. - Bekim M.

Voor:   Mark VdB. - Stefan L.

 Woensd. 14/09/11:  Vet. L.S.K.  -  De Condé:  6  -  3

Dit is niet meer plezant!!!

Netjes op tijd waren 14 Veteranen aanwezig (een beetje luxe de laatste weken al was de ene al wat fitter dan de andere) en dan laat de tegenstander het afweten! De Condé kon slechts 6 spelers op het wedstrijdblad noteren! Eigenlijk is dat een Forfaitnederlaag, maar omdat 3 van onze veteranen bereid waren om voor de wedstrijd al van truitje te wisselen, kon er toch een zogenaamde wedstrijd gespeeld worden (10 tegen 9) Ondanks de meer dan verdienstelijke inbreng van onze veteranen Luc J., Frans J. en Geert W. bij de tegenstander, kregen onze voorspelers toch veel ruimte die ze uitstekend benutten en zo dus oververdiend met 3 - 0 naar de koffie konden!

De na een zeer lange vakantie weder optredende Bekim M. scoorde in samenspel met zijn broer en kersverse papa Avni M. doelpunt 2 en 3, maar ons eerste doelpunt was toch het mooiste! Verdediger Bart R. zorgde van achteruit via de flank voor de opbouw en was zelf tijdig voor doel om deze keurige aanval af te werken! Direct na de rust diepte Luc H. onze voorsprong verder uit tot 4 - 0 door een heerlijke lobbal achter een grabbelende keeper in doel te laten verdwijnen. Door nonchalance van onze ploeg lieten we de tegenstrever nog terugkomen tot 4 – 2 en 5 - 3, maar doelpunten van Bekim M. (nr. 3) en Luc H. (nr.2) wonnen we toch vlotjes deze overbodige wedstrijd! Toch was dit een goede voorbereiding voor de zware wedstrijd van volgende week tegen FC Schuurke die wegens de wedstrijd voor de Beker van België (Lommel United tegen RSC Anderlecht) uitzonderlijk op donderdagavond 22/09 zal gespeeld worden (zie kalender)!

Ploegopstelling:

Doel:  Dirk G.

Achter:   Louis B. - Geert Cl. - Bart R. - Joris D.

Midden:   Dirk VdH. - Luc H. - Roel R.

Voor:   Bekim M. - Avni M.

Deden mee met de tegenstander: Geert W. - Frans J. - Luc J.


Woensd. 07/09/11:  Vet. L.S.K.  -  VK Robinson:  4  -  2

Revanche voor zware nederlaag op 23/05!

Na de kleedkamerperikelen (we moesten ons omkleden en douchen in de kleedkamers van de atletiek), bleek dat er 11 veteranen waren komen opdagen voor de wedstrijd tegen Robinson alwaar we nog iets tegen recht te zetten hadden na de zware nederlaag in de heenronde. Ook ditmaal had onze tegenstander een basisspeler van een  Lommelse derde provincialer in hun rangen rondlopen. Dit belette echter niet dat onze veteranen de gehele eerste speelhelft beheersten. Robinson had nauwelijks kansen en indien nodig stond doelman Dirk G. paraat. Na een tiental minuten werd de score geopend door een afgeweken vrije trap van Geert W. Wanneer Stefan L. een kanonskogel afvuurde, kon de Robinson keeper die nog uit de doelmond weren, doch moest dan geblesseerd zijn plaats afstaan. Nog voor rusten kon deze tussenstand verdubbeld worden

door een enig mooie aanval vanop rechts, kruispas Geert W. naar links alwaar Stefan L. z'n mannetje wist uit te schakelen en kon doorgaan tot aan de achterlijn en dan gepast panklaar kon afleggen tot bij Bart VDB. die deze kans binnen tikte. Na de korte pauze (wegens de invallende duisternis) was het al Robinson wat de klok sloeg. We konden geen balbezit houden

en kwamen onder zware druk te staan. Een tegendoelpunt hing in de lucht en na enkele gepaste tussenkomsten van onze verdedigers en reddingen van onze doelman, moest deze zich uiteindelijk toch gewonnen geven wanneer een Robinsonspeler van dichtbij kon binnen tikken. (2-1) Op één van onze schaarse tegenaanvallen kwam de bal vanop rechts tot bij Luc J., die deze controleerde en dan via een Robinsonspeler binnentrapte. (3-1) Maar Robinson gaf zich niet gewonnen. De wedstrijd werd bitsiger. Een schot van een jonge Robinsonspeler verdween door een bos van benen naast een duikelende Dirk G. in het doel. Drie tegen twee met nog een tiental minuten te spelen! Robinson bleef komen zodat er voor onze aanvallers meer ruimte vrij kwam. Uiteindelijk besliste Stefan L. de wedstrijd, schuin vanop links, met een knal in het dak van het doel. Eindstand 4-2 in het voordeel van een hard werkende veteranenploeg.

Ploegopstelling:

Doel:  Dirk G.

Achter:   Louis B. - Geert Cl. - Bart R. - Joris D.

Midden:   Geert W. - Luc H. - Marc VdB. - Luc J.

Voor:   Bart VdB. - Stefan L.


 

Woensd. 31/08/11:  Vet. L.S.K.  -  GSK70 Gompel:  3  -  2

Beste ploeg wint, maar wat was het moeilijk!

In ons clublokaal met "nieuwe" uitbaters (welkom Annemie!) is het zéééér gezellig en dan kom je na een winnende match al eens wat later thuis en heb je weinig tijd over om een lang verslag te maken. Maar onze coach zal dat volgende week ruimschoots goed maken!!! Een degelijk elftal zorgde voor de rust ook voor goed voetbal. Maar door slordigheidjes, gebrek aan concentratie,

vakantiemoeheid, . . . bleef de openingstreffer uit. Tot Roel R. een foute pass van de tegenstrever genadeloos afstrafte. Ruststand: 1 - 0

Na de rust heel veel balbezit (70%), een beetje overmoed en de bevrijdende tweede treffer die uitbleef, zorgden voor foutjes in de verdediging zodat we op enkele minuten tijd met 1 - 2 achterkwamen! Dank zij een verwoed slotoffensief met een geniaal intikkertje van Avni M. en een heerlijke kopbal van Dirk VdH.  op een perfect getrapte hoekschop van Luc J., werd het uiteindelijk toch nog een dik verdiende overwinning!

Ploegopstelling:

Doel:  Tim V.

Achter:   Frans J. - Dirk VdH. - Louis B. - Joris D.

Midden:   Roel R. - Geert W. - Marc VdB. - Luc J.

Voor:   Bart VdB. - Avni M.

Doelpunten: Roel R. - Avni M. - Dirk VdH. 

Woensd. 17/08/11:  Vet. L.S.K.  -  FC Overschot:  5  -  0

Tegenstrever geeft weer forfait wegens gebrek aan spelers!

 


 

Woensd. 10/08/11:  Vet. L.S.K.  -  Wijerken FC:  1  -  1

Er zat echt niet meer in!

Ploegopstelling:

Doel:  Dirk G.

Achter:   Louis B. - Bart R. - Geert Cl. - Dirk VdH. (Jos P.)

Midden:   Geert W. (Luc J.) - Dirk J. - Luc H. - Avni M.

Voor:   Marc VdB. - Joris D.

Doelpunt: mooie perfecte lobbal van Joris D.

 Vrijd. 05/08/11:  KWB Kattenbos  -  Vet. L.S.K.:  5  -  6

Doelpuntenfestival!

Van de twintigkoppige spelerskern waren er 12 veteranen komen opdagen om het nazomergedeelte van onze speelkalender aan te vatten, beginnende met de jaarlijkse uitwedstrijd tegen KWB Kattenbos ter gelegenheid van Kattenbos kermis. Onze Dave zou aantreden bij de KWB, die dan ook nog versterkt werden door Luc J., zodat de wedstrijd aangevat werd met 10 tegen 10. Het werd een waar doelpuntenfestival, waarbij een dikwijls verguisde Roger VB. toch weeral viermaal de keeper van KWB wist te verslaan en dus riant aan kop staat in de topschutersstand. Sterkhouder Dirk J., samen met Frans J. de motor van de ploeg, wist ook te scoren en ook gelegenheidsspits Joris D. deed zijn duit in het zakje, zodat er uiteindelijk een 5-6 einduitslag op het scorebord kwam te staan. Aanstaande woensdag volgt er een moeilijke wedstrijd tegen Wijerken FC die hun ex-profs hebben opgeroepen. Dus alle hens aan dek!!!

Ploegopstelling:

Doel:  Dirk G.

Achter:   Frans J. - Bart R. - Geert Cl. - Dirk VdH.

Midden:   Louis B. - Dirk J. - Luc H.

Voor:   Roger VB. - Joris D.

Gastspeler bij KWB Kattenbos wegens gebrek aan spelers: Luc J.


 

Vrijd. 01/07/11:  Fam. Molenbergs  -  Vet. L.S.K.:  2  -  1

Onverdiende nederlaag!

Door de afwezigheid door kwetsuren en vakantie van enkele sterkhouders konden we de eerste seizoenshelft niet winnend afsluiten! Na een gelijkopgaande eerste helft stond er een billijke

1 - 1 ruststand op het scorebord van FC Kiefhoek, want op dit terrein ging de wedstrijd door (doelpunt van Vince VdH.)! Begin tweede helft kwam onze ploeg op achterstand door een vrije trap die over het muurtje buiten het bereik van gelegenheidsdoelman Louis VdV. (niet onhoudbaar) binnengetrapt werd. Onze ploeg kreeg nadien nog talrijke uitgespeelde kansen. Maar pech, vakantiesfeer en het gebrek aan kalmte en koelbloedigheid voor doel hielden ons van de meer dan verdiende gelijkmaker!

Ploegopstelling:

Doel:  Louis VdV.

Achter:   Louis B. - Dirk VdH. (Jurgen A.) - Frans J. - Joris D.

Midden:   Roel R. - Luc H. - Werner VL. - Vince VdH.

Voor:   Roger VB. - Davy L. (Tim V.)Woensd. 22/06/11:  Vet. L.S.K.  -  Rauw VV:  9  -  2

Plezante avond dank zij doelpuntenfestival!

Wat vermoedelijk een moeilijke wedstrijd zou worden tegen Rauw VV is uitgedraaid op een gemakkelijke 9-2 thuiszege. Binnen de kortste keren (10 minuten) stonden we 2-0 voor door doelpunten van Roger VB. op pas van Werner VL. en Luc H. op pas van Frank M. Dan volgde een schitterende volley van opnieuw Roger VB. op pas van Marc VDB. (denk ik toch), die even later zelf wist te scoren. Daarna Werner VL. op snelheid door en alleen voor de keeper: binnen! Voor rust werd het nog 6-0 door alweer Roger VB., die een verdediger uitkapt en laag binnen schiet.

Tweede helft: vijf vervangingen!!!

Rauw VV kan eerst milderen tot 6-1, maar dan komt wervelwind Werner VL. tot driemaal toe alleen voor de keeper en telkens wordt het een doelpunt! Uiteindelijk mildert Rauw VV door op een goede aanval de bal laag in de benedenhoek binnen te knallen! Een 'zieke' Dave L. kwam in het slotkwartier Roger VB. nog aflossen. Eindstand 9-2.

Ploegopstelling:

Doel:  Dirk G.

Achter:   Frans J. (Louis B.) - Dirk J. - Geert Cl. - Joris D. (Dirk VdH.)

Midden:   Roel R. (Luc J.) - Frank M. - Werner VL. - Luc H. (Avni M.)

Voor:   Roger VB. (Davy L.) - Marc VdB. (Geert W.)


Woensd. 15/06/11:  Vet. L.S.K.  -  Overpelt Fabriek:  0  -  3

Als je niet scoort kan je niet winnen! 

Ploegopstelling:

Doel:  Louis VdV.

Achter:   Louis B. (Frans J.) - Bart R. - Frank M. - Joris D.

Midden:   Avni M. - Jo G. - Luc H. (Geert Cl.) - Marc VdB.

Voor:   Davy L. - Stefan L. (Bart VdB.)
Woensd. 08/06/11:  Wijerken FC  -  Vet. L.S.K.:  2  -  2

Hoogstaande en spannende derby!

Een spannende wedstrijd, wederom in goede banen geleid door ons jeugdig scheidsrechters trio, eindigde uiteindelijk in een 2 - 2 gelijkspel, zodat de meeste spelers van beide ploegen, met een tevreden gevoel huiswaarts keerden, de ene al vroeger en in een betere staat dan de andere! (LouisVDV). Twaalf veteranen spelers waren present en Werner V.L.zou ons de tweede speelhelft komen versterken. Aanvankelijk een gelijk opgaande wedstrijd waarbij WFC een licht veldoverwicht had door hun sterk middenveld met Tom VDV, Daniël S. (beiden oud profs en spelers van LSK!!!), Dries V. en Rob L. We deden dus goed mee, doch konden weinig tot geen kansen afdwingen. Wanneer Pieter J., spits van W.F.C., de buitenspelval wist te omzeilen en alleen voor onze doelman kwam, kon Dirk G. de bal nog wel in hoekschop verwerken, doch deze hoekschop werd door dezelfde Pieter J. aan de eerste paal mooi binnengekopt. Onze veteranen konden wel enkele hoekschoppen versieren doch we waren niet gevaarlijk, enkel op een vluchtschot van Luc H. dat echter het doel miste. Ruststand 1 - 0 voor WFC.

Na de spa en twee vervangingen namen we het spel in handen, aanvankelijk zonder doelgevaar.

Na een terugspeelbal van Joris D. in de voeten van Daniël Sc. , afgezonderd voor doelman Dirk, treuzelde de ex-prof te lang zodat een teruggekeerde LSK-vedediger hem nog de bal kon ontfutselen en kon ontzetten. Doch we werden steeds gevaarlijker voor doel mede door de rushes van Werner V.L. en slim positiespel van Marc V.D.B. zodat op een ongevaarlijk lijkende aanval de WFC-libero (Roger) leek te panikeren en het leder binnen de strafschopzone met beide handen beroerde. Penalty!!! Na enige discussie binnen onze ploeg zette Stefan L. deze feilloos om. (1 - 1) Even later hoekschop voor WFC en Bart VDB kopte geplaatst binnen. Tweede doelpunt tegen op een stilstaande fase!!! (2 - 1) Na een gemeten dertig meter pas van Bart R. op Roger V.B. zette deze de bal gestrekt voor doel en met een buffelkopstoot alla Coulibaly bracht de inlopende Werner V.L. de stand terug in evenwicht. De slotfase bracht nog enkel doelgevaar voor de WFC-kooi. Een snoeihard afstandsschot van Werner en een gekrulde plaatsbal naar de tweede paal van een LSK-aanvaller werden nog door Louis VDV schitterend gepareerd zodat de wedstrijd op een 2-2 gelijkspel eindigde, daar waar we met de overwinning zeker niet onverdiend zouden gaan lopen zijn. Een bemoedigende prestatie van onze ploeg die om bevestiging vraagt, aldus de coach.

Ploegopstelling:

Doel:  Dirk G.

Achter:   Frans J. - Louis B. (Bart R.) - Geert Cl. - Joris D.

Midden:   Roel R. - Marc VdB. - Luc H. - Luc J. (Werner VL.)

Voor:   Roger VB. - Stefan L.
Woensd. 01/06/11:  FC Overschot  -  Vet. L.S.K.:  0  -  5

Tegenstrever geeft forfait wegens gebrek aan spelers! 

Maand. 23/05/11:  VK Robinson  -  Vet. L.S.K.:  7  -  2

Ongelijke strijd!
Woensd. 18/05/11:  Vet. Eksel  -  Vet. L.S.K.:  4  -  0

Koud gepakt en terug met twee voeten op de grond?

Was het de sterkte van de tegenstander, onvoldoende opwarming, niet geconcentreerd zijn of . . .  maar na vijf speelminuten stonden we al 2-0 in het krijt bij de veteranen uit Eksel. Ze kregen hierbij wel de hulp van onze keeper Dirk G., die een ongevaarlijk lijkend schot van buiten de back area behandelde als een hete gehaktbal en door zijn handen liet glippen en even later van achterspeler Dirk VDH. die op twee meter van de keeper een bal terugspeelde die dan nog tegen de paal strandde en binnengelopen werd door een Eksel-aanvaller. Kortom de gehele eerste helft liepen we achter de feiten aan. De knal van Davy L. op afleggen van Roger VB. had een kentering in de match kunnen zijn, doch vandaag was het geluk zeker niet aan onze zijde. Op knullige wijze verdubbelde Eksel nog voor rusten de stand tot 4-0. Na de spa begonnen we met volle moed aan de tweede speelhelft, waarin we gelijke tred konden houden met onze tegenstander. Nog een mooie doelkans voor Roger wanneer hij alleen voor de doelman kwam, die echter zijn schot kon keren. Doordat de nummer 13 van Eksel gefrustreerd raakte omdat hij geen bal tussen de palen kreeg en Bart R. hierop reageerde, besloot de thuisreferee de wedstrijd enkele minuten vroeger te beëindigen. Eindstand 4-0. (Er werden geen vervangingen uitgevoerd bij Lommel SK)

Het dozijn aanwezige spelers was niet opgewassen tegen de competitieve Robinson-ploeg, wat zeker niets afdoet aan de inzet en het ploegspel van onze veteranen. Aanvankelijk hielden onze veteranen goed stand tegen deze verjongde ploeg en wist keeper Louis VdV. raad met de afstandsschoten welke hij prima onschadelijk maakte. Enkel bij uitgespeelde kansen waarbij telkens de topscoorder van derde provinciale van Limburg betrokken was, kon Robinson tweemaal voor rusten scoren. Bij het begin van de tweede speelhelft kon Avni M. zelfs tegenscoren na voorbereidend werk van Stefan L., doch wanneer Robinson al snel een derde en vierde goal nette, begonnen enkele veteranen de organisatie te verwaarlozen zodat de eindstand opliep tot een zware 7-2 nederlaag. Bekim M. had immers nog kunnen tegenscoren na een voorzet van Stefan L.en kopte fraai binnen. Nog enkele matchen volhouden tot de competitiespelers bij onze tegenstanders terug voor de centen gaan spelen in de Belgische Voetbalbond en dan zullen de overwinningen mekaar weer opvolgen.

Ploegopstelling:

Doel:  Louis VdV.

Achter:   Luc J. - Dirk VdH. (Roger VB.) - Geert Cl. - Joris D.

Midden:   Bekim M. - Bart VdB. - Luc H. - Avni M.

Voor:   Davy L. - Stefan L.

   


Woensd. 11/05/11:  Vet. L.S.K.  -  KWB Barrier:  7 - 1

Ongekende weelde bij veteranen Lommel SK!

Voor het burentreffen tegen het toch vrij onbekende KWB Barrier kon de keuze gemaakt worden uit liefst 16 spelers. Bart R. kreeg zelfs vrijaf van de coach en mocht de eer van zijn Lansiers gaan verdedigen op deze warme woensdagavond. Onze tegenstander was ook goed vertegenwoordigd en niets leek een mooie voetbalavond in de weg te staan. De wedstrijd werd geleid door ons jeugdig scheidsrechters trio, waarvoor dank. In het aanvangskwartier kon KWB gelijke tred houden met onze veteranen, doch wanneer balvirtuoos Stefan L. een gemeten voorzet gaf naar de tweede paal, kon Luc H. simpel binnenleggen. Het hek was van de dam en Roger VB. wist even later een dieptepas te verzilveren. Dan volgde nog een beauty van een goal wanneer Marc VDB. voor éénmaal zijn verdedigende stelling verliet en met een verre boogbal de KWB-keeper wist te verschalken. Volgens onze voorzitter een goal à la Witzel. Ruststand 3-0.

De vier vervangingen tijdens de rust wijzigden het spelbeeld niet. Integendeel, er werd voornamelijk op de KWB-speelhelft gevoetbald. Bekim M. verhoogde al vlug onze voorsprong wanneer hij alleen voor de bezoekende doelman kwam. En na een penaltyfout op Dave L., trapte Luc H. deze strafschop rustig tegen de touwen. (5-0) Door een goed inspelen van Luc J. en een goede loopaktie van Dave L., kon Luc H. in zijn alom gekende speelstijl enkele tegenstanders op het verkeerde been zetten en wist hij de score alzo nog tweemaal aan te dikken. (6-0 en 7-1)

KWB kon bij één van hun schaarse tegenaanvallen bij een 6-0 tussenstand de eer redden. Eindstand 7-1.

Ploegopstelling:

Doel: Dirk G.

Achter:   Louis B. (Luc J.) - Dirk J. - Frans J. - Joris D. (Dirk VdH.)

Midden:   Bekim M. - Marc VdB. - Luc H. - Avni M.

Voor:   Roger VB. (Roel R.) - Stefan L. (Davy L.)


 

Woensd. 04/05/11: FC Schuurke - Vet. L.S.K.:  3 - 3

En toch had er meer ingezeten!

In tegenstelling tot vorige matchen was deze keer de start allesbehalve! Gebrek aan concentratie kostte ons al vroeg een te vermijden en te gemakkelijk toegestane tegentreffer. Gelukkig herpakten we ons voortreffelijk! Veel balbezit, goed combinatievoetbal, . . . de gelijkmaker kon niet uitblijven en op een afgeweken bal na één van de "zeer vele" hoekschoppen, toonde verdediger Louis B. hoe het moest! En als dan Luc H. (wat miste die nog een dot van een kans mede door uitstekend keeperswerk van de thuisdoelman!) ook nog de netten bol zette na een vloeiende aanval en puike assist van Stefan L. (die af en toe dolde met zijn tegenstander) gingen we met een dik verdiende voorsprong naar de koffie (frisdrank). Ruststand:  1 - 2

Ook in het begin van de tweede helft (10 min.) moesten we de meerdere erkennen in onze jeugdige en goed voetballende tegenstrevers, zodat al vlug de gelijkmaker op het bord stond (schitterend doelpunt!) Van dan af was het een slijtageslag! Wie zou het eerst begeven? Tot Stefan L. een klein toverkunstje uit zijn schoenen schudde en de Vet. LSK. op voorsprong knalde (2 - 3) Maar spijtig genoeg was ook bij sommige veteranen het bobijntje af! Door een klein dekkingsfoutje moesten we nog een tegentreffer toestaan. Een gelijkspel waar beide ploegen zich mee konden verzoenen, maar toch . . .

Ploegopstelling:

Doel: Dirk G.

Achter:   Louis B. - Bart R. - Joris D. - Luc J.

Midden:   Bekim M. - Marc VdB. - Luc H. (Davy L.) - Avni M.

Voor:   Stefan L. - Roger VB.Woensd. 27/04/11:  Lansiers  -  Vet. L.S.K.:  2 - 7

Ons derde doelpunt breekt de ban en is inleiding tot monsterscore!

Ook deze keer was onze start meer dan voortreffelijk! Op een plaatsbal in de winkelhaak van Bekim M. toverde de thuisdoelman een mirakelsave uit de mouwen (meer geluk dan kunnen?) anders hadden we al vroeg op voorsprong gestaan! Maar toen onze doelman iets te gretig in de voeten dook van een thuisspeler, wees de scheids zonder aarzelen naar de penaltystip: 1 - 0 voor de thuisploeg! Maar al vlug namen we het initiatief weer in handen en na splijtende aanvallen en mooie doelpunten van Bekim en Avni M. kwamen we verdiend op voorsprong. Een dekkingsfout van een nochtans secure verdediging zorgde nog voor de gelijkmaker en tevens ruststand: 2 - 2

Tien minuten was FC Lansiers de betere ploeg en moesten we het spel ondergaan, maar toen de thuisdoelman flaterde op een vrije trap van Roger VB. en Bekim van dichtbij kon inkoppen (2 - 3), was het hek van de dam en stond er maar één ploeg meer op het terrein! Vloeiende combinaties, voetbal uit het boekje, bijna niveau Champions-League en prachtdoelpunten van Bart VdB., Roger VB. (2x) en opnieuw Avni M. zorgden voor een niet eens overdreven 2 - 7 overwinning. Al dat jong geweld van FC Lansiers stond er bij en keek er naar!

Ploegopstelling:

Doel: Dirk G.

Achter: Louis B. -  Geert Cl. - Joris D. (Jean J.) - Avni M.

Midden: Bekim M. - Marc VdB. - Luc H. - Stefan L. (Frans J.)

Voor: Bart VdB. - Roger VB.

Spijtig dat er toch weer enkele spelers de ploeg in de steek lieten door niet of laattijdig af te bellen (Davy, Roel), maar verheugend is dan weer dat Frans J. na enkele jaren afwezigheid weer bij onze groep aansloot en een meer dan bevredigende tweede en derde helft speelde!Vrijd. 22/04/11: Vet. L.S.K. - Verbr. Arendonk:  6 - 3

Bekim M. uitblinker in goeddraaiend elftal!

Schitterend openingskwartier van onze ploeg: vloeiende combinaties op een slecht veld, veel lef, teamspirit, een uitstekende afwerker (2 prachtige doelpunten van Bekim M.) en onze tegenstander zag het niet meer zitten. En als we optimaal afwerken, was de voorsprong zeker groter geweest, maar een barslechte 10 min. en Arendonk scoorde via een afgeweken bal tegen en had zelfs uitzicht op de gelijkmaker. Maar onze uitstekende verdediging (met good old Louis VdV. nog eens in doel en een prima wederoptreden van Jurgen A.), hield stand!!!

Na de rust mocht Arendonk nog de gelijkmaker scoren, maar onze ploeg nam van dan af weer resoluut de touwtjes in handen en via prachtdoelpunten van weer Bekim M., Luc H. (kader deze maar in Luc, want het was een beauty) en een "licht-beschonken" Davy L. kwamen we verdiend op een 5 - 2 voorsprong. Door een schoonheidsfoutje van Joris D. kon Arendonk via strafschop nog milderen, maar Bekim M. zette met zijn vierde doelpunt de kroon op het werk! Al dikwijls leden wij een grote nederlaag tegen Arendonk, maar deze keer gingen zij terecht de boot in!!!

Ploegopstelling:

Doel: Louis VdV.

Achter: Louis B. - Jurgen A - Geert Cl. - Joris D.

Midden: Patrick T. - Marc VdB. - Luc H. - Gio H.

Voor: Bekim M. - Davy LWoensd. 13/04/11: Vet. L.S.K. - Landelijke Gilde: 2 - 2

Eerste gelijkspel dit seizoen!

Omdat de gewone verslaggever wegens ziekte verstek moest geven, bezorgde de coach ons de volgende gegevens:

Ploegopstelling:

Doel:    Dirk G.

Achter:    Louis B. - Dirk J. (35' Avni M.) - Bart R. - Joris D.

Midden:    Roel R. (35' Patrick T.) - Marc VdB. (35' Gio H.) - Luc H. - Stefan L.

Voor:    Roger VB. - Bart VdB. (35' Davy L.)

Tijdens de eerste helft scoorde Bart VdB. 2 keer voor onze ploeg. Door een misverstand tussen verdedigers Louis B. en Bart R. kan een bezoekende speler de hoek maar uitkiezen en scoren met de vingers in de neus! Ruststand: 2 - 1

Na ca. 55 min. valt de 2 - 2 net nadat een speler van onze ploeg na een spijtige discussie met een medespeler het terrein verlaten had en we dus met 10 verder moesten. Gelukkig konden wij deze gelijke stand tot het laatste fluitsignaal van scheidsrechter-coach Eric VH. op het bord houden en zijn we dus al 3 wedstrijden op rij ongeslagen!

Doe zo verder boys (vooral wat betreft aanwezigheden!)Woensd. 06/04/11: Vet. L.S.K. - F.C. Pinal: 2 - 0

Best voetballende ploeg haalt verdiende overwinning!

Jongens, waar blijft jullie eergevoel en clubliefde? Zo maak je het onze coach zeker niet gemakkelijk! Wegens een aantal late, onvoorziene en al dan niet terechte afzeggingen stond er in het begin een erg experimentele ploeg op het terrein. Bij gebrek aan verdedigers zag onze coach zich genoodzaakt zijn voetbalschoenen nog eens aan te trekken en hij deed dat goed! Na een kwartier kon hij met een gerust gemoed zijn plaats afstaan aan Stefan L. die zich meteen liet opmerken door enkele geslaagde en minder geslaagde individuele acties. Maar de "aanhouder" wint en Stefan scoorde dan toch de verdiende 1 - 0. Dank zij puik verdedigend werk en enkele gepaste tussenkomsten van doelman Dirk G. was dit ook de ruststand.

Direct na de koffie hield onze doelman door enkele gepaste tussenkomsten de kleine voorsprong op het bord. Na een dipje namen we weer het heft in handen, wat resulteerde in een fraai doelpunt van Bart VdB. na een splijtende pas van alweer Stefan L. En deze voorsprong gaven wij niet meer prijs! Door goed combinatievoetbal en een technische meerwaarde haalden wij een meer dan verdiende overwinning, de tweede al in het nog prille seizoen!Vrijd. 01/04/11:  Vet. L.S.K.  -  Olmen Sport:  2 - 1

Felbevochten, maar eerste overwinning is een feit!

In een gelijkopgaande eerste helft, kwam onze ploeg al vroeg op voorsprong na een geschenkje van de bezoekende doelman. Bij slecht uitvoetballen kreeg spits Roger VB. onverwacht de bal, dreef snel richting doel en zijn niet al te hard schot verdween verrassend onder de doelman tegen de netten. Wegens het zeer slechte veld was het voor beide ploegen moeilijk om vlot te combineren en de doelmannen beleefden een rustige eerste helft. Ruststand:  1 - 0

Vanaf het begin van de tweede helft ging Olmen voluit op zoek naar de gelijkmaker en creëerde dan ook enkele mooie kansen. Met de nodige dosis geluk hield onze goedspelende verdediging echter stand, mede dank zij onze uitstekend keepende doelman good-"old" Louis VdV. Zelfs vanop de penaltystip was Louis niet te kloppen. En op één van onze schaarse tegenaanvallen en weer stuntelen van de bezoekende keeper, kon Roger VB. (weer hij!!!) de voorsprong uitdiepen tot 2 - 0. Overwinning binnen dacht iedereen, maar door een schoonheidsfoutje van libero Bart R. kon Olmen milderen tot 2 - 1 en was het nog even bibberen tot het laatste fluitsignaal van goed leidende scheidsrechter Luc J.Dinsd. 22/03/11:  De Condé  -  Vet. L.S.K.:  3 - 2

Net als vorig seizoen een slechte start!

Doordat we tijdens de eerste helft het meeste balbezit hadden en  het best combineerden kwamen we terecht op voorsprong! Verdediger Dirk J. verstuurde een Engelse kruispas van wel 40 m prachtig in de loop van Bekim M. Deze omspeelde vlotjes zijn tegenstander en legde de bal panklaar voor zijn broer Avni M. die beheerst binnentikte! En als een spartelende keeper niet met veel geluk een kopbal van Louis B. overgetikt had, was de ruststand zelfs 0 - 2 geweest.

Na de rust bleek echter dat verschillende spelers de lange winterstop nog niet goed verteerd hadden. De Condé voerde enkele goede wissels door, nam resoluut het heft in handen en al vlug keek onze ploeg tegen een 2 - 1 achterstand aan. Nog even kregen we hoop toen weer Dirk J. een lange precieze pass verstuurde naar Roger VB., die de bal subliem meenam en beheerst in de verste hoek afwerkte. Onze vreugde was echter van korte duur, want De Condé bekroonde het veldoverwicht met een derde treffer.

Toch konden onze Veteranen terugblikken op een degelijke wedstrijd en de opkomst was zeer behoorlijk: 14 aanwezige spelers doen het beste verhopen voor de rest van het seizoen!


 

Dond. 10/03/11:  Minivoetbal:  Vet. L.S.K.  -  Tennis:  6 - 2

Door deze overwinning mag de wintercampagne wat betreft resultaten positief afgesloten worden (4 overwinningen, 1 nederlaag en 1 gelijkspel). Wat betreft de opkomst van de veteranen echter . .

Onder meer dank zij 3 uitstekende gastspelers (Pascal J., Erik VdB. en Tim V.) behaalden we een vlotte en dik verdiende overwinning! Meevoetballende gelegenheidsdoelman Geert W. kwam nooit in de problemen en samen met de 3 andere "echte" Veteranen (Stefan L., Davy L. en Jean J.) gaven zij de tegenstander bijwijlen voetballes! Onder het goedkeurend oog van coach Eric VH. en hulpcoach Henri V. bewezen zij alleszins klaar te zijn voor de nakende start van het buitenseizoen op dinsdag 22 maart tegen De Condé.
Dond. 24/02/11:  Minivoetbal:  Vet. L.S.K.  -  De Calibra's :  7 - 6

Ondanks heel veel balbezit en talrijke uitgespeelde kansen van onze ploeg, was de ruststand toch maar 3 - 3, vooral dank zij een uitstekende bezoekende doelman!

Enkele minuten na de rust kwamen we zelfs met 3 - 5 achter! En een goed georganiseerde tegenstander kon deze stand lang aanhouden, maar 10 min. voor affluiten veranderde het zeer snel! Eens de aansluitingstreffer (4 - 5) gemaakt was, lukte het opeens wel en kwamen we zelfs op voorsprong (6 - 5). Een "lullig" omgezette vrije trap gaf onze tegenstander weer moed, maar een magistraal doelpunt van Geert W. 2 min. voor affluiten besliste uiteindelijk de wedstrijd!

Hielden de eer van Vet. L.S.K. weer maar eens hoog: Eric VH., Stefan L., Joris D., Geert W., Davy L. en Jean J.Dond. 03/02/11:  Minivoetbal:  Vet. L.S.K.  -  De Kroon :  10 - 6

Deugddoende overwinning!!!

Met de zware nieuwjaarsreceptie van vorige vrijdag nog in de benen (en ook een beetje in het hoofd!), kwamen we al na 1 min. op achterstand. Maar wat werd dat vlug rechtgezet! De tactische wissel rendeerde! Eric VH. blonk uit als doelman en Joris D. was succesvol in de spits, zodat we bij de rust al een geruststellende voorsprong hadden. En ondanks het missen van héééééééééél open kansen na de rust behaalden we een vlotte en oververdiende overwinning!

Hielden de eer van Vet. L.S.K. hoog: Eric VH., Dirk G., Dirk J., Stefan L., Joris D., Geert W. en Jean J.Dond. 20/01/11:  Minivoetbal:  Vet. L.S.K. - FC Pinal :  7 - 14

7 aanwezigen : Joris D., Luc H., Stefan L., Davy L., Luc J., Dirk G. en Jean J.

Spijtig genoeg kwamen we er niet aan te pas tegen deze jonge en uitstekend spelende tegenstander.

Snelheid, wendbaarheid en fysieke paraatheid verminderen aanzienlijk met de jaren!

Trainen kan dat misschien een beetje verhelpen?

En de richtlijnen van onze coach Eric moeten nu ook niet altijd te letterlijk opgevolgd worden.

"Schiet eens op die goal!" wil niet zeggen dat je 5 keer tegen paal en lat moet trappen!