Verslagen 2021

Volgende wedstrijd!

Woensdag  20 oktober  2021 om  19u30

Vet. L.S.K.  -  Stormvogels

Indien belet min. 24u op voorhand Joris D. verwittigen (0472/031199)

of Stefan L. via whatsapp!

Woensd. 08/09/21:  Vet. L.S.K. - De Bunt:   3  -  1

Schitterende open wedstrijd: hoog tempo, heel veel doelgevaar met twee uitmuntende doelmannen.

Nu nog enkele tegenstanders vinden voor 2021 en de Vet. L.S.K. "are back in town"!

Kansen bij de vleet tijdens de eerste helft! De puike bezoekende keeper en de metalen doelpalen stonden enkele keren in de weg,

anders had er al na 35 min. een geruststellende voorsprong op het scorebord gestaan. Nu moesten wij tevreden zijn met

een schitterende lobbal van "good old" Hakan B. en een makkie van Joris V. na een vlotte combinatie over meerdere stationnetjes.

Een misverstand in de verdediging tussen revelatie-doelman Stijn M. en sterkhouder Tarik B. zorgde er voor dat we, karig beloond,

naar de koffie konden. (Ruststand: 2 - 1)

De tweede helft was meer gelijkopgaand met kansen aan beide zijden. Maar ook nu bleven de doelmannen zich onderscheiden

en dan vooral "die van ons". Verschillende keren voorkwam hij de gelijkmaker en toen Hakan B. (weer hij)

met een pegel van buiten de backlijn de derde thuistreffer tegen de netten knalde, was de match zo goed als gespeeld!

Lekker uitspelen en op naar ons lokaal 't Heuvelhof! voor een heerlijk broodje-worst en een Stella!

Meer van dat, jongens en dus iedereen op zoek naar nog enkele tegenstanders voor 2021!

Doel:  Stijn M.

Achter:  Poets ... - Frank M. - Tarik B. - ? ? ?

Midden:  Manu Bl. - Hakan B. - Joris V. - Budak B.

Voor: Davy L. -  ? ? ?

Doelptn.: Hakan B. (2) - Joris V.

__________________________________________

Woensd. 11/08/21:  Hemelboys  -  Vet. L.S.K.:   1  -  0

Eindelijk onze eerste buitenwedstrijd in 2021!!!

Uitslag is slechts een kleine tegenvaller.

Dankzij gelegenheidscoach Stefan L. (hij zorgde voor 17 aanwezige spelers) overheerste een goed gevoel!

Hopelijk is dit de start van nog veel meer voetbalplezier!

17 aanwezigen waarvan iedereen voldoende speelminuten kreeg van coach Stefan L.

Doe zo verder Stefan!

_______________________________________

Update: We kunnen er weer aan beginnen!

Vandaag, 18/06/21, geeft het overlegcomité groen licht voor verdere versoepelingen!

- vanaf zondag 27 JUNI kunnen ALLE amateursportwedstrijden doorgaan

ZONDER beperkingen!

- Sanitaire installaties, zoals kleedkamers en douches, mogen opnieuw gebruikt worden!

- En na de match kunnen we in 't Heuvelhof weer blijven nakaarten tot 1 uur 's nachts

als we maar met 8 aan een tafel blijven zitten!

Over aan de toog hangen wordt nog niet gesproken, maar caféspelen

mogen dan weer wel (met een mondmasker op)!

Licht aan het einde van de tunnel?

Eindelijk versoepelingen i.v.m. amateursporten vanaf woensdag 9 juni 2021!

Dit zijn de nieuwe richtlijnen:

- Limiet van 100 personen voor NIET-PROFESSIONELE wedstrijden/trainingen buiten,

- kleedkamers en douches blijven gesloten!

Maar ongewassen en in groepjes van 4 een pint drinken in ons lokaal Heuvelhof is wel niet zo evident,

dus maar best wachten op het volgende overlegcomité en nog meer versoepelingen?

(06/04/21)

Corona is ondertussen al aan de derde golf bezig en dus is het liefhebbersvoetbal nog altijd on hold gezet!

De vaccinatiecampagne komt ondertussen traag op gang (volgens minister Beke is tegen 11 juli,

onze Nationale Feestdag, iedere Vlaming ingeënt!)

Waarschijnlijk kunnen we dus pas na de zomerstop onze eerste match sinds lang spelen!

Nog even geduld en natuurlijk . . . blijven trainen!

(23/01/21)

Omdat Corona nog altijd woekert (nu is het de Britse variant) en de vaccinatiecampagne maar niet van

de grond geraakt, blijft amateurvoetbal onmogelijk en verboden! (en voor hoelang nog?)

Wij blijven dus op onze honger zitten en zullen individueel moeten trainen

om enigszins in conditie te blijven!

Hoe onze kalender er in de toekomst gaat uitzien weet niemand!

Frank M. gaat er hard aan werken en laat ons zo vlug mogelijk iets weten!

Het bestuur dringt er nogmaals op aan om onze WhatsApp

alleen te gebruiken om voetbal gerelateerde berichten te versturen!